Tijdelijke benoeming bestuursleden

Tijdelijke benoeming bestuursleden

6 juni 2020 16:00


Beste leden/ouders/verzorgers,

Via deze weg willen wij u mededelen dat het huidige bestuur van s.v. Nieuw West United op dit moment behoorlijk onderbezet is. Het bestuur kan de hoeveelheid van de verenigingstaken niet meer alleen aan.

Door de corona maatregelen die onze fysieke ontmoetingen beperken en daardoor het bestuur niet in staat stelt om een algemene ledenvergadering hierover te plannen, heeft het bestuur besloten om deze extra verenigingstaken anders aan te pakken.

Het bestuur heeft een beroep gedaan op twee ereleden en twee gewone leden die binnen onze voetbalvereniging zeer bekend zijn. De bedoeling is dat ze het zittende bestuur “tijdelijk” gaan bijstaan in deze moeilijke tijden totdat er een algemene ledenvergadering in 2020 plaats kan vinden. 

De vier personen die wij gevraagd hebben om ons in deze bijzondere situatie bij te staan zijn:

1. De heer Mehdi Harboul (eerlid) in de functie van 2e voorzitter, 
2. De heer Abdelkader Darrazi (eerlid) in de functie van 2e secretaris,
3. De heer Ahmed Lemraj (lid) in de functie van penningmeester, 
4. En de heer Mourad Dardak (lid) in de functie van technische zaken.

Wie zijn deze personen:

De heer A. Darrazi en de heer M. Harboul zijn op dit moment gepensioneerd en zijn allebei oprichters van de vereniging s.v. Nieuw West United in 1984. Zij hebben zich met hart en ziel gedurende 35 jaar voor de vereniging ingezet. Ze hebben apart de vereniging tientallen jaren geleid en financieel en materieel ondersteund. Dankzij hun lovenswaardige inspanningen zorgden ze ervoor dat onze vereniging in 1996 een eigen clubhuis heeft kunnen kopen en thans één van de grootste voetbalverenigingen in Nederland is geworden. 

De heer A. Lemraj is boekhouder van beroep en is tientallen jaren bij de vereniging s.v. Nieuw West United betrokken. In de eerste fase als speler en in de tweede fase als elftalleider van het 1e elftal. Hij vervult nu nog steeds deze functie in de vereniging. 
 
De heer M. Dardak is ondernemer van beroep en is ook ruim 20 jaar betrokken bij de vereniging s.v. Nieuw West United. In de eerste jaren als trainer van het eerste elftal en sponsor tegelijk. En in de laatste jaren als voorzitter van de jeugdcommissie en bestuurslid. 

Mocht iemand van de leden van onze vereniging hier bezwaar tegen hebben dan moet hij of zij dit aan het bestuur van s.v. Nieuw West United kenbaar maken. Zet u in uw bezwaar in ieder geval de volgende gegevens:

uw naam, adres, email en eventueel uw telefoonnummer,
tegen welke persoon of personen u bezwaar maakt,
de reden waarom u het niet eens bent met deze tijdelijke benoeming(en),
en uw handtekening.

Namens het bestuur van s.v. Nieuw West United
M. Baghal

Voorzitter

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!