Beëindiging samenwerkingsovereenkomst met de voetbalschool 'Lazio Academie'.

Beëindiging samenwerkingsovereenkomst met de voetbalschool 'Lazio Academie'.

30 december 2020 17:30


Beëindiging samenwerkingsovereenkomst met de voetbalschool 'Lazio Academie'.

Beste mensen,

Op 27 december 2020 heeft het bestuur van de voetbalvereniging sv Nieuw West United de samenwerkingsovereenkomst met de heer M. Ennali van de voetbalschool Lazio Academie beëindigd. Deze overeenkomst was aangegaan op 20 mei 2020.

De reden van deze beëindiging ligt in het feit dat de heer M. Ennali een brief heeft geschreven en naar veel leden van onze voetbalvereniging via WattsApp heeft gestuurd met onjuiste en misleidende informatie. Toen de heer Ennali door het bestuur werd verzocht om een rectificatie te schrijven en zijn onjuistheden in te trekken heeft hij dat geweigerd. 

Het bestuur van sv NWU is open voor kritiek maar niet voor onjuiste uitlatingen en misleidende informatie. Daarom heeft het bestuur besloten om de samenwerkingsovereenkomst met de 'Lazio Academie' te beëindigen. De heer M. Ennali krijgt twee weken de tijd (tot 11 januari 2021) om zijn spullen op te ruimen en zijn activiteiten bij een andere voetbalvereniging voort te zetten.

Het bestuur is op dit moment bezig om dit probleem op te lossen voor onze betrokken jeugdige teams. Voordat het trainen en het voetballen op 3 januari 2021 begint, verwacht het bestuur dat dit probleem opgelost zal zijn en dat de taken van de heer M. Ennali door andere trainers en coördinatoren worden overgenomen.
 
Wij hopen u met deze informatie op dit moment voldoende te hebben ingelicht en zullen u zo spoedig mogelijk hierover verder informeren. Houd onze website goed in de gaten want in de toekomst zullen wij u - via deze kanaal – vaker van belangrijke informatie voorzien.

Wij wensen u allemaal een heel gelukkig en een gezonde 2021.

 

Namens het bestuur van sv Nieuw West United 
M. Baghal

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!