Aanstelling Vertrouwenspersoon

Aanstelling Vertrouwenspersoon

29 december 2021 20:15


Vertrouwenscontactpersoon s.v. Nieuw West United


Beste leden, ouders en verzorgers,

De voetbalvereniging s.v. Nieuw West United heeft sinds 1 december 2021 een vertrouwenscontactpersoon aangesteld. De vertrouwenscontactpersoon heet Jamal Ouaouirst.
Jamal is redelijk bekend binnen onze voetbalvereniging omdat hij jarenlang de functie van jeugdcoördinator heeft vervuld.

Het is de bedoeling dat iedereen die een vraag heeft over of te maken heeft met grensoverschrijdend gedrag en hierover met iemand wil praten contact kan opnemen met Jamal Ouaouirst.

Jamal Ouaouirst is het eerste aanspreekpunt voor iedereen binnen onze voetbalvereniging. Hij luistert naar jouw verhaal en helpt je zoeken naar mogelijkheden om de situatie op te lossen.

Je kunt vragen stellen of meldingen doen bij de vertrouwenscontactpersoon over zaken die mogelijk in strijd zijn met de regels, waarden en normen in de sport.
Dat kunnen persoonlijke dilemma’s of vervelende ervaringen zijn, maar je kunt er ook terecht wanneer je grensoverschrijdend gedrag van anderen wilt melden.

Informatie wordt vertrouwelijk behandeld en er gebeurt niets wat je niet weet.
De vertrouwenscontactpersoon kan je helpen om een klacht in te dienen bij de vereniging, sportbond of politie. Maar gewoon even praten kan ook. Je houdt zelf altijd de regie op wat er met je verhaal gedaan wordt.

Zit je ergens mee? Neem dan contact op met Jamal Ouaouirst via zijn E Mailadres:
Vertrouwenscontactpersoon@svnwu.nl
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!