Nieuws

Nieuws

Sportvereniging Nieuw West United presteert goed met haar jeugdelftallen

27 oktober 17:00  S.V. Nieuw West United is afgelopen seizoen een nieuwe koers ingeslagen waarbij het Jeugd Voetbal beleidsplan centraal staat. Met een nieuw jeugdbeleid is het bestuur samen met de Hoofd Opleidingen (HO) hard bezig om een fundering te bouwen waarin een goed jeugdopleidingsplan en een optimaal voetbaltechnisch beleid de basis vormen. Er is geïnvesteerd teneinde de trainers goed op te leiden en er zijn ervaren gediplomeerde trainers aangetrokken. Zelfs het aantrekken van Jordi Stappershoef als jeugd keeperstrainer behoren tot het plan om de jeugd goed te laten ontwikkelen. Dit seizoen zijn er maar liefst 4 trainers die deelnemen aan de KNVB-Coachopleiding voor de UEFA-C diploma.meer »


Sport, Plezier & Bewegend Leren

26 oktober 21:45  Meld uw kind aan voor 2 gratis proeftrainingenmeer »


Samenwerking NIKKI

26 augustus 11:15  Het bestuur heeft besloten om te professionaliseren en met de inning van de contributiegelden een samenwerking aan te gaan met NIKKI. NIKKI helpt en ondersteunt onze vereniging bij het innen en verwerken van de contributie inning. Betalingen kunnen worden gedaan via een iDEAL-betaallink welke u zult ontvangen via e-mail, sms of whatsapp.meer »


Nieuwe hoofdtrainer voor Zondag 1 - SV Nieuw West United

25 augustus 12:00  Goed nieuws rondom de zondag 1 selectie aan de start van het seizoen! Heel blij en trots zijn we om te kunnen melden dat Said Chiddi het komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer wordt van SV Nieuw West United Zondag 1 (3e-klasser).meer »


S.V. Nieuw West United kiest voor Macron als nieuwe kledingleverancier

23 augustus 13:45  Heel trots zijn we om te kunnen melden dat S.V. Nieuw West United heeft gekozen voor Macron als nieuwe kledingleverancier! De vereniging heeft een contract afgesloten met Macron-dealer Decrowear uit Noordwijkerhout.meer »


Diasco physiotherapy & perfomance training

5 juli 20:45  Het bestuur is zeer verheugd om te kunnen melden dat SV Nieuw West United een contract heeft afgesloten met Diasco physiotherapy & perfomance training. Bij Diasco bieden we allround trainingen en behandelingen aan met een focus op verbetering, herstel en onderhoud van fysieke kracht en gezondheid.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!