Diasco physiotherapy & perfomance training - s.v. Nieuw West United

Diasco physiotherapy & perfomance training

Diasco physiotherapy & perfomance training

5 juli 2022 20:45

Ridouan Taibi

Het bestuur is zeer verheugd om te kunnen melden dat SV Nieuw West United een contract heeft afgesloten met Diasco physiotherapy & perfomance training.

Bij Diasco bieden we allround trainingen en behandelingen aan met een focus op verbetering, herstel en onderhoud van fysieke kracht en gezondheid.

Fysiotherapie 
Onze ervaren therapeuten bieden fysiotherapie aan voor een breed scala aan klachten. De aanpak is altijd gericht op duurzame oplossingen voor pijnklachten, met effectieve behandelmethoden en een hoge patiënttevredenheid. Wij zijn in staat om snel een diagnose te stellen naar aanleiding van (blessure-)klachten en stellen een doeltreffend, korte termijn behandelplan op. Bij spoedklachten zijn wij ook buiten openingstijden bereikbaar. 

Personal Training 
Voor een verbetering van de conditie, het opbouwen van spierkracht of voor gewichtsverlies, bieden onze personal training opties een oplossing. Voor individuele trainingen of in klein groepsverband wordt een trainings schema opgesteld, speciaal gericht op uw doelen, afgestemd op uw budget. Wij zijn erg gepassioneerd om samen resultaten te boeken!

Hijama 
Om het lichaam een grondige reiniging te geven bieden wij hijama behandelingen aan; een erg effectieve manier om het lichaam te ontzien van afvalstoffen die in het bloed circuleren. Hijama wordt aanbevolen bij een breed scala aan klachten zoals hoofdpijn, nek en rug pijn, spierblessures, oedeem en verbetering van het immuunsysteem.

Diasco Physiotherapy & Performance Training
Mohammed Said Cherkaoui

Lorentzplein 42
1171BB Badhoevedorp

Tel: 06-81048317
E-mail: M.s-fysio@outlook.com
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!