Nieuws

Nieuws

Samenwerking NIKKI

26 augustus 11:15  Het bestuur heeft besloten om te professionaliseren en met de inning van de contributiegelden een samenwerking aan te gaan met NIKKI. NIKKI helpt en ondersteunt onze vereniging bij het innen en verwerken van de contributie inning. Betalingen kunnen worden gedaan via een iDEAL-betaallink welke u zult ontvangen via e-mail, sms of whatsapp.meer »


Nieuwe hoofdtrainer voor Zondag 1 - SV Nieuw West United

25 augustus 12:00  Goed nieuws rondom de zondag 1 selectie aan de start van het seizoen! Heel blij en trots zijn we om te kunnen melden dat Said Chiddi het komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer wordt van SV Nieuw West United Zondag 1 (3e-klasser).meer »


S.V. Nieuw West United kiest voor Macron als nieuwe kledingleverancier

23 augustus 13:45  Heel trots zijn we om te kunnen melden dat S.V. Nieuw West United heeft gekozen voor Macron als nieuwe kledingleverancier! De vereniging heeft een contract afgesloten met Macron-dealer Decrowear uit Noordwijkerhout.meer »


Diasco physiotherapy & perfomance training

5 juli 20:45  Het bestuur is zeer verheugd om te kunnen melden dat SV Nieuw West United een contract heeft afgesloten met Diasco physiotherapy & perfomance training. Bij Diasco bieden we allround trainingen en behandelingen aan met een focus op verbetering, herstel en onderhoud van fysieke kracht en gezondheid.meer »


Hoofdklasse wordt vierde divisie

5 juli 20:30  De ledenraad van de voetbalbond KNVB heeft zaterdag 18 juni 2022 j.l. ingestemd met wijzigingen in de structuur van het amateurvoetbal.meer »


Maatregelen ivm corona virus

12 maart 16:15  Beste leden, De ontwikkelingen omtrent het corona virus hebben ook het amateurvoetbal geraakt. Eerder op de dag zijn ook de amateurvoetbalwedstrijden in heel het land afgelast. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!