Nieuws

Nieuws

Meld je aan voor de open dagen

24 april 4:00  S.V. Nieuw West United is een nieuwe weg ingeslagen met betrekking tot de jeugdopleiding en voetbaltechnisch jeugdplan en is voor het nieuwe seizoen 2022/2023 op zoek naar gedreven en enthousiaste spelers die onze selectieteams komen versterken.   Ben je een talentvolle voetballer (jongen of meisje) en ben je toe aan een nieuwe uitdaging of heb je ambitie om op een hoger niveau te spelen? Wil je jezelf verder ontwikkelen als speler? Meld je dan nu aan voor een proeftraining door het formulier volledig in te vullen. Je krijgt altijd een reactie van ons, ook als je niet wordt uitgenodigd. Uiteraard moet je je huidige club inlichten als je deel gaat nemen aan een proeftraining.meer »


KENNISMAKINGSMIDDAG VOOR GROEP 8’ERS MÉT RONDLEIDING

17 januari 22:00   GROEP 8 VMBO-ONDERWIJS IN AMSTERDAM NIEUW-WEST Het Calvijn is een goede school voor vmbo-t, vmbo-gl, vmbo-k en vmbo-b. En een fijne school. Met leuke docenten die je helpen verder te komen. Stimulerend. Net wat je nodig hebt! Ben je nieuwsgierig? Kom dan zeker even kijken op de open dag. Doe daar mee met de quiz en scoor je T-shirt! Of geef je op voor een kennismakingsmiddag. Hieronder vind je de info. Heb je vragen? Bel 020 615 3409 of whatsapp met 06 25 770 436. OPEN DAGEN Woensdag 9 februari 16.00-19.00 uur Woensdag 9 maart 16.00-19.00 uur (je kunt je dan meteen inschrijven)


Aanstelling Vertrouwenspersoon

29 december 20:15  Vertrouwenscontactpersoon s.v. Nieuw West United Beste leden, ouders en verzorgers, De voetbalvereniging s.v. Nieuw West United heeft sinds 1 december 2021 een vertrouwenscontactpersoon aangesteld. De vertrouwenscontactpersoon heet Jamal Ouaouirst. Jamal is redelijk bekend binnen onze voetbalvereniging omdat hij jarenlang de functie van jeugdcoördinator heeft vervuld. Het is de bedoeling dat iedereen die een vraag heeft over of te maken heeft met grensoverschrijdend gedrag en hierover met iemand wil praten contact kan opnemen met Jamal Ouaouirst. Jamal Ouaouirst is het eerste aanspreekpunt voor iedereen binnen onze voetbalvereniging. Hij luistert naar jouw verhaal en helpt je zoeken naar mogelijkheden om de situatie op te lossen. Je kunt vragen stellen of meldingen doen bij de vertrouwenscontactpersoon over zaken die mogelijk in strijd zijn met de regels, waarden en normen in de sport. Dat kunnen persoonlijke dilemma’s of vervelende ervaringen zijn, maar je kunt er ook terecht wanneer je grensoverschrijdend gedrag van anderen wilt melden. Informatie wordt vertrouwelijk behandeld en er gebeurt niets wat je niet weet. De vertrouwenscontactpersoon kan je helpen om een klacht in te dienen bij de vereniging, sportbond of politie. Maar gewoon even praten kan ook. Je houdt zelf altijd de regie op wat er met je verhaal gedaan wordt. Zit je ergens mee? Neem dan contact op met Jamal Ouaouirst via zijn E Mailadres: Vertrouwenscontactpersoon@svnwu.nl


Benoeming Dagelijks Bestuur

24 december 20:15  Beste ouders/verzorgers en leden, Na de Algemene Ledenvergadering op 29 oktober 2021, heeft het bestuur van s.v. Nieuw West United haar taken in onderling overleg verdeeld. De taakverdeling van het dagelijks bestuur ziet er als volgt uit: Abdelkader Darrazi (voorzitter) Hanna van Putten (secretaris) Mehdi Harboul (penningmeester) Moulay Ouabba (ledenadministratie en algemeen bestuurslid) Het bestuur zal in de komende maanden alle inspanningen leveren om een nieuw bestuurslid te vinden die haar kan versterken. Bovendien zal het bestuur zorgen voor een oneven aantal bestuursleden. Het voordeel van een oneven aantal bestuursleden is dat men bij de stemming over besluiten makkelijk meerderheid kan hebben. Bij een even aantal bestuursleden (die ieder één stem hebben) is er meer kans op patstellingen (stakende stemmen). Het bestuur van sv Nieuw West United Abdelkader Darrazi Voorzitter


Corona Update n.a.v. persconferentie van 13 november 2021

14 november 19:30  Beste ouders/leden/verzorgers,   Tijdens de persconferentie van 13 november 2021 zijn er nieuwe corona maatregelen afgekondigd die betrekking hebben op de sport. Wij zouden hierop terugkomen zodra er meer bekend zou zijn.   Het volgende geldt voor Sportpark de Eendracht en sv Nieuw West United:   - GEEN PUBLIEK BIJ WEDSTRIJDEN EN TRAININGEN. DUS GEEN OUDERS OP HET SPORTPARK   - Wanneer kinderen worden gebracht, gebeurt dit op basis van “kiss and ride”, met andere woorden afzetten en ophalen bij de poorten gelijk weer weg.   - Publiek is helaas niet meer welkom. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals bestuursleden, scheidsrechters, trainers, leiders/teammanagers en strikt noodzakelijke rij-ouders van bezoekende verenigingen ( max. 4 ouders).   - Indien wij concluderen dat ouders van Sv Nieuw west United zich niet aan deze maatregelen houden, zullen wij deze ouders benaderen en de daarbij behorende consequenties opleggen, denk aan een parkverbod.   In de kantine is een corona toegangsbewijs (CTB) voor alle personen van 18 jaar en ouder verplicht.   Wij gaan ervanuit dat iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt.   Laten we hopen dat deze lockdown snel voorbij is, en dat wij weer langs de velden mogen staan om onze kinderen aan te moedigen.   Dagelijks Bestuur sv Nieuw West United.


Coronavirus update n.a.v. de persconferentie van 6 november jl.

5 november 7:00  CORONAVIRUS EN SPORT VANAF6 NOVEMBER 2021 Het coronavirus heeft gevolgen voor de mogelijkheid om te sporten. Op deze pagina leest u meer over de gevolgen van de corona crisis. De gemeente Amsterdam volgt hierbij zoveel mogelijk het protocol ‘Verantwoord sporten’ van NOC*NSF in samenwerking met Vereniging Sport en Gemeenten. Kijk voor alle Corona Maatregelen in Amsterdam op onze website en op de websites van de Rijksoverheid, NOC*NSF en de specifieke sportbonden, die protocollen per sport hebben opgesteld. Van sportaanbieders wordt verwacht dat zij deze protocollen toepassen en handhaven. SPELREGELS VOOR SPORT IN HET KORT Vanaf 6 november geldt een aantal wijzigingen voor het gebruik van het corona toegangsbewijs (QR-code) in de sport. Voor binnensportaccommodaties is een geldig corona toegangsbewijs verplicht voor sporters en toeschouwers van 18 jaar en ouder. Er geldt: Voor sportbeoefening op binnensport locaties geldt dat vanaf 18 jaar voor sporters en publiek een corona toegangsbewijs verplicht is. In de buitensport geldt, is een corona toegangsbewijs verplicht voor personen van 18 jaar en ouder in binnenruimtes (kleedkamers, kantines, toiletten etc.) en op het terras. • Voor vrijwilligers en technisch kader/coaches is een corona toegangsbewijs niet verplicht. • Ouders die rijden zijn toeschouwer en daarvoor is een corona toegangsbewijs wel verplicht. • Sporten in groepsverband is toegestaan. • Wedstrijden zijn toegestaan. Het gaat zowel om wedstrijden onderling en wedstrijden tegen andere clubs. • Houd je aan de basisregels om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan: • houd 1.5 meter afstand, • schud geen handen • en nies of hoest in je elleboog. • Bij klachten blijf thuis en laat je testen, ook als je gevaccineerd bent. REGELS VOOR PUBLIEK BIJ SPORTWEDSTRIJDEN Bij amateursport is publiek toegestaan, zowel bij wedstrijden als bij trainingen. Voor publiek bij wedstrijden van 18 jaar en ouder in een binnensportaccommodatie is een coronatoegangsbewijs verplicht. Buiten geldt geen maximaal aantal bezoekers, binnen met vaste zitplaats ook geen maximaal aantal bezoekers. Indien er binnen geen vaste zitplaatsen zijn geldt dat maximaal 75% van de reguliere capaciteit gebruikt mag worden. ​​​​​​​​​​​​ (Dit bericht is overgenomen van de site v.d. gemeente Amsterdam)


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!